BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

luni, 24 august 2009

Si totusi nu vreau sa stiu

Viitorul...indescifrabilul arzand de dorinta sa fie descifrat. Cele mai neasteptate intamplari poti astepta de la un viitor.De asta se zice ca mereu este imprevizibil. E frumos sa fi si surprins de viata cateodata dar depinde cat te tin nervii si inima. De asta majoritatea sunt nerabdatori se afle chiar si in urmatoarea secunda ce s-ar putea intampla. Daca viitorul imprevizibil nu te omoara, atunci e posibil sa o faca curiozitatea. Si presupunand ca dorindu-ti asa tare sa stii viitorul, gasesti si o metoda sal si afli, apoi renegi tot ce ai putea auzi ca ar urma sa se intample. Ce lume nemultumita. Fa-ti singur viitorul, nu lasa sa ti-l dicteze cineva dintr-o carte de tarot sau un zat ramas pe fundul cestii. Cate dorinte si intuitii contribuie la realizarea viitorului, multi nici nu-si pot da seama. Se lasa doar purtati de consecintele faptului implinit. Oare asa patesc si eu? Daca este asa, atunci ar trebui sa constientizez mai repede si sa schimb undeva, ceva.
Si-l inchipui...ca o carte cu o coperta fara un desen, un titlu si un autor. Astfel nu banuiesc ce ar putea contine acele pagini. Voi trai doar mandria ca voi fi propriul meu autor, fotograf, editor,etc.
Dar oricum...mintea ma duce dincolo de limitele timpului viitor. Ca un om de lut caruia sa-i pot modela trupul dupa propria-mi vointa.
Alexandrina Hristov - Om de lut

Niciun comentariu: