BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Feel...Do not think!



.:: Andain-You Once Told Me ::.

Respect, incredere, sinceritate, comunicare, compromisuri, intelegere, sentimente investite, personalitati descoperite...toate stau la baza unei relatii cat mai apropiata de perfectiune.
La inceput nu ti cont de toate acestea...le capeti incet-incet in functie de evolutia relatiei. Insa punandu-le cap la cat, eu am realizat ca toate aceste elemente alcatuiesc un amestec pe care de acum incolo il noi intelege si mai usor.
De la prima apa sarata rece simtita la inceput de vara sub o luna plina, lucrurile au evoluat firesc, fara sfortari si cat mai indeaproape. S-au strecurat nelinisti, discutii, superstitii, neincrederi, lacrimi si ingrijorari., dar nu s-a pierdut spiritul care a impreunat mainile tinand cei 2 maci.
Un respect pentru fiinta ce-o reprezinta fiecare unul pentru celalalt, o incredere bazata pe comunicare si priviri adanci in ochi, nevoia de a renunta la actiuni uneori importanta in favoarea persoanelor implicate, limbajul fara cuvinte, cate un sentiment nascut la fiecare zi petrecuta, cunoasterea "interiorului ambalajului"...toate creand o mare colorata in functie de dorinte, vise, amintiri create, emotii, atingeri.
Cu o recunostinta ce vesnica o sa ramana imprimata, ma declar invingatoare in fata unei forte ce-ar putea desface mainile impreunate, bucurandu-ma de fiecare zi in care soarele poate nu este prezent sau de vreun fer aprig care nu ma va opri sa stau departe de mister.
De acum inainte, tot ce-mi va ramane de facut va fi sa simt caderi pline de adrenalina care sa se termine cu doua brate gata sa ma salveze, fara sa ma gandesc macar o clipa la alte consecinte.
Inchid ochii si merg...stiu ca ce iubesc ma va ghida.
(Multumesc pentru fiecare rasuflare pe care o imparti cu mine)

Niciun comentariu: