BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

miercuri, 2 iunie 2010

Regele a murit...traiasca regele

O zi bulversanta, cu intrebari in contradictoriu si care in final lasau doar extenuari ale gandirii dar care intr-un final s-au adunat intr-o teorie generala descoperita cel mai probabil de alti filozofi in trecut dar abia in prezent constientizata de mine.
Pornind de la intrebarea: "Ce s-a terminat?", paradozal dar logic, raspunsul adus imediat a fost "orice lucru care se termina aduce dupa sine un alt lucru care incepe". Deci oricum ar fi, existi intr-un cerc inchis in care te tot invarti, incercand sa tot termini activitati care constati ca sunt precedate de altele care urmeaza a fi terminate, s.a.m.d.
Dar apoi ma gandesc...cred ca este destul de obositor si ametitor sa te tot invarti in acel cerc fara nici sa gasesti vreo idee de iesire. Damn. Claustrofobilor trebuie sa le fie greu.
Dar apoi, cand alta solutie salvatoare nu apare (exceptand moartea) singurul lucru care l-ai putea face este sa dansezi. Dansezi pentru ca s-a incheiat o actiune si o intampini pe urmatoarea cu dans. E precum...strangerea de mana atunci cand faci cunostinta cu cineva.
Cum e o zicala mai veche: "Regele a murit, traiasca regele!"

Niciun comentariu: