BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

miercuri, 5 mai 2010

Let go, let flow

Cu o seara in urma filozofam cu cineva despre termenul de "flow" incat tineam sa scriu cateva ganduri legate de asta. Eu de fel sunt o persoana careia ii place stabilitatea si siguranta in orice activitate o practica. Insa de la o vreme am vrut sa schimb un pic lucrurile si sa ma bucur doar de momentele prezente, fara sa mai cantaresc aspectele pozitive si negative ale acestora. Ma las purtata in voia sortii si urmez doar singurul drum pe care il vad in fata ochilor. Plutesc usor dornica de placerea lucrurilor care mi se ivesc in cale si incerc sa nu despic firul in patru apoi cautand un motiv ca sa regret toate cele intamplate. Sa nu uitam totusi ca exista si o marja de eroare si posibil ca nu toate lucrurile facute cu ochii inchisi sa duca la ceva bun. Dar ce mai conteaza?
Stam si gandim mereu de n ori care e cea mai buna cale pentru a face un anumit lucru si ne trezim ca de fapt am ales varianta cea mai gresita care ne conduce la o dezamagire imensa.
So...in concluzie...asa cum spuneau niste gagici in filmul "Something new" ...Let go, let flow!

Niciun comentariu: