BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

duminică, 25 aprilie 2010

Unsafe sex is like bungee jumping

Ultima mea teorie descoperita intr-o seara cand eram perfect constienta, tine de sex. De fapt de un aminit tip de sex. Acela neprotejat.
Chiar vazusem la televizor un reportaj cu niste tarani care erau intrebati daca stiu ce este un prezervativ. Nu aveau nicio idee bineinteles. Apoi a venit si raspunsul meu la intrebarea:"De ce fac oamenii aia atatia copii cand traiesc intr-un bordei cu alte 10 suflete flamande?" Well i guess that's the answer.
Si uite asa...majoritatea spun ca placerea e dubla atunci cand faci sex neprotejat. Iar apoi m-am gandit ca undeva, are si adrenalina rolul ei. E o teorie gandita pentru oameni civilizati, tineri in general carora un copil le-ar fi o adevarata problema.
So...e fun. Iti testezi limitele. Traiesti suspansul pana la punctul forte. Nu te blazezi stiind ca oricum e un ajutor acolo care te tine departe de problema "sarcina". Te arunci pur si simplu in gol. Ca bungee jumping fara coarda. Dar sa ma gandesc ca ai ateriza undeva pe moale, nu vreau sa creez o imagine deranjanta. Deci in timpul caderii, simti gravitatia care te atrage spre pamant, simt ca te apropi c u pasi repezi dar tu totusi te gandesti la alte lucruri, cum ar fi vantul care iti flutura pletele sau golul din stomac care ti se creaza sau peisajul care se face din ce in ce mai mare odata cu picajul. La sfarsit stiind ca ai trait asemenea stari, esti bucuros sa stii ca exista doar salteaua moale care te salveaza. Sau vreo apa oarecum adanca si calduta.
Concluzie: sexul neprotejat este mai eficient si datorita adrenalinei prezenta langa tine in pat.

2 comentarii:

joe spunea...

Eh adrenalina. Eu fac fara prezervativ si nu ma gandesc ca as fi cine stie ce rebel. Eu ma stiu in regula, stiu si fata in regula, e ok.

Nu recomand sexul neprotejat cu straini si in cazul cand esti beat :) E scumpa a draq pastila de a 2-a zi.

Green Tramp spunea...

iti ador blogul!!!!!! Te-ai ales cu un nou cititor!