BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

vineri, 13 februarie 2009

Valentine's day is coming


Eh...mai trecu un an si se facu iar 14 februarie.Multi nu stiu origininea aceste sarbatori,imprumutate de romani de cativa ani incoace...Dragobetele fiind uitate.
STIATI CA...14 februarie a devenit prilej de bairam, băute tovărăşeşti, onomastică vrînd-nevrînd pentru cei care au prenumele Valentin sau de a face cadouri persoanei iubite. „Valentine's Day“ îşi are originea într-o tradiţie care a început în Roma antică. Acest vechi festival reprezenta sărbătorirea fertilităţii şi era ţinut în onoarea a doi zei romani, Juno şi Pan. Unul dintre obiceiuri era cel al scrierii unor mesaje de dragoste de către tinerele necăsătorite. Aceste mesaje trebuiau introduse într-o urnă, iar tinerii, pe rînd, alegeau cîte unul. Conform obiceiului, trebuiau să curteze tînăra al căror mesaj l-au ales. Ziua Sfîntului Valentin se numea Ziua Nunţii Păsărilor cu mult timp în urmă. Se credea că păsările îşi aleg perechea şi încep să se reproducă în ziua de 14 februarie. Se crede că, dacă porumbeii sălbatici se întorc în această zi, acest lucru înseamnă începutul primăverii.
Deci daca tot se anunta venirea primaverii,sper ca soarele sa fie prezent pe cer si multa dragoste in aer ca sa simtim cu adevarat ca aceasta zi merita sa fie sarbatorita cu fast si cu emotie de cei care se iubesc.
Ador sa vad cupluri de indragostiti tinandu-se de mana sau sarutandu-se...si ma bucur si mai mult atunci cand traiesc si eu sentimentul....si se pare ca anul asta n-o sa fac exceptie.Probabil din aceasta cauza scriu cu drag de sarbatoarea de maine.
Pentru cei care insa nu au o pereche,timpul nu e pierdut.Un cadou nu se ofera doar cu o anumita ocazie si iubirea nu apare doar intr-o singura zi. Priveste fiecare persoana ca avand ceva aparte si atunci te vei simti inconjurat de persoane speciale .
Sper ca si in cazul de fata,cel de langa mine sa vada ceva aparte atunci cand ma priveste si ca in fiecare zi pot deveni mai speciala si mai iubita, asa cum orice fata si-ar dori sa fie.
‘When love is not madness, it is not love’ ~Pedro Calderon~




Kelly Clarkson-To make you feel my love
Asculta mai multe audio Muzica »

Niciun comentariu: