BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

luni, 27 septembrie 2010

Sah mat

Pe tabla cu patratele albe si negre unde piesele sunt asezate corect la locul lor, fiecare asteptandu-si mutarile, incerca sa pazeasca cat mai sigur regele suprem...Gandind strategic pentru a micsora numarul de piese al adversarului si de a incerca sa-l intimidezi cat sa nu mai poata fi atent la ceea ce face. Intrebare: Esti in stare sa vizualizezi atat mutarile tale cat si posibilele mutari ale celuilalt?
Asa e fiecare zi...o tabla de sah cu piese mici si dragute care se lasa purtate de voia jucatorului hotarat sa ia cele mai bune decizii pentru a invinge. La mine fiecare piesa de pe tabla isi are asocierea in realitate. Si astfel ma gandesc cat e necesar pentru mutarile cele mai potrivite. Singura mea problema e ca nu pot gandi si miscarile celuilalt. Unii pot fi atat de imprevizibili. Azi insa piesele mele danseaza pe o melodie lenta. Desi au pierdut o batalie, sunt pregatite in continuare sa se aseze la locul stabilit pentru a urma regulile, a invata strategiile si a castiga intr-un final razboiul.
Dar momentan odihniti-va voi pieselor. Meritati.

Un comentariu:

i and i spunea...

da..bun post ! la asta ma gandeam si eu cu ceva vreme in urma. dar tu ai gasit asocierea, cuvintele si dieile puse cap la cap. eu nu !