BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

marți, 31 martie 2009

"Autoascundere"

Debordezi de fericire.Te simti bine,plutesti,iti simti sufletul cald si senin si privesti toata lumea de parca ti-ar zambi.Simti furnicaturile alea din stomac...e clar semnul de "indragosteala".Am mai dezbatut subiectul asta...pe viu.
Insa brusc dispar toate acele elemente.Totul ti se pare sec si ai impresia ca toti cei din jur apar in decor doar ca sa te enerveze.Iti tratezi prietenii cu sictir si dezgust...pozand tot felul de grimase nesuferite.Astfel cei care iti erau apropiati incep sa te dea la o parte,sa te excluda din arie pentru ca ii prost-dispui.
Si ce faci?
Te retragi singur in lumea ta si te chinui sa te suporti pe tine insuti.Zaci asa in agonie o perioada apoi incerci sa-ti aduni trupul scurs intr-un fotoliu si iti spui ca refuzi sa te complici intr-o existenta monotona.
Vrei din nou vechile stari desi stii ca nu mai poti avea parte de ele...cel putin pentru o vreme si astfel privesti pe geam,simti primavara si asta iti "racoreste" sufletul si mintea si simti nevoia sa fii creativ.Sa mazgalesti pe o foaie sau sa te "agati" de o carte prafuita in care eul liric isi descrie aventurile amoroase in care te regasesti.Mai iei cate o gura de ceai si mai tragi cu urechea la vreun acord de chitara sau la vreo stire anuntata la tv.Banalitati amestecate cu daruirea cu care tratezi actiunea care te linisteste si te face sa uiti pe moment de singuratate.Te legi de fiecare apel primit ca si cum ai fii rapit si tipi dupa ajutorul cuiva.
E un cosmar sa fi uitat de persoanele carora le ofereai sufletul pe tava si care nu se asteapta sa inteleaga macar subiectul discutat.Asa te refugiezi singur...parca te obliga.
Sunt doar momentele cand simti nevoia sa stai langa cuiva fara sa vorbesti...doar il privesti si-ti degaja starea lui prin banala respiratie.
Te pregatesti de noapte cand apare insomnia.




Flunk - True Faith
Asculta mai multe audio Muzica »

Un comentariu:

joe spunea...

poti sa stai langa mine fara sa vb, nu m-ar deranja si nu cred ca te-ar deranja nici pe tine...