BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

miercuri, 10 iunie 2009

Smarty doggy

Daca deja v-ati obisnuit cu cainii vagabonzi care traverseaza pe la trecerea de pietoni, acum se pare ca ii oboseste si pe ei mersul pe jos.Astfel, un caine mai modern s-a gandit ca este cazul sa circule cu autobuzul.Linistit, ocupandu-si locul bine printre multime.Intins pe jos, leganatul autobuzului il adormea.Era grasut, semn ca nu era prima cursa a lui.Ceilalti calatori il respectau asemeni oricarui calator necunoscut pe care il suporti langa tine.
Auzisem pe cineva care se pare ca-l mai vazuse, ca mai devreme a fost prin oras si acum se intorcea acasa.Daca as fi inteles caineasca probabil ca l-as fi intrebat dak a fost la vreo intalnire sau la cumparaturi.
M-a uimit inteligenta unor animale si la fel ma uimeste dobitocia oamenilor.Chiar ne apropiem cu pasi repezi spre Idiocracy.Totusi,nu-mi convine ceva.Data viitoare cand mai urca in autobuz cainele trebuie sa composteze bilet.

Un comentariu:

Monster spunea...

de ce ceri cainelui sa composteze bilet cand nici tu nu o faci...iar dobitocia oamenilor...este suprema...eu cateodata ma vad rege...:)))