BAH...da volumul mai tare!

Imagineaza-ti ca esti intr-un univers paralel.De acolo, cuvintele au cu totul alt sens.Lasa-ti imaginatia sa-ti joace feste.Fiecare parte din prezent provine din trecut si se reflecta spre viitor.
Vizualizeaza...

Stuff...from my mind...

miercuri, 13 mai 2009

Left unsaid



Howie Day - Collide

Simple iluzii…simple dorinte.Toti ne dorim cate ceva,ceva ce bineinteles nu avem.De asta ni-l dorim si mai tare.Ne dorim lucruri inutile pe care credem ca le putem folosi pentru a ne defini “eul”.Obiecte nesemnificative care ne creaza un anumit statut in societate.O masina in gandul unui baiat reprezinta “un aspirator de fete”,o rochie pentru o fata inspira avantul unui baiat sa i-o dea jos,un accesoriu banal care,in mintea ta,crezi ca te defineste,un cadou fara vreo emotie cu care crezi ca poti “cumpara” un sentiment.
Limitare…astea reprezinta toate acele lucruri insipide,palpabile ce-i drept,de care ne bucuram putin pana sa apucam sa ne plictisim.
Sa zicem ca le aveti pentru moment.Va bucurati de ele,va simtiti mai increzatori,mai puternici,mai apreciati.In principiu…ideea de ban,de avutie,care te orbeste,facandu-te sa te limitezi,uitand ca in jurul tau mai pot exista si alte placeri de care sa te poti bucura pe langa baruri si alcool.As crede ca suntem facuti din risipa de materiale si din ce in ce mai putin din creativitate,de stari si de emotii,care pot duce la descatusarea de tine insuti si la admiratia fata de cei care pot vedea mai incolo de aceste limite adesea devazute.
O voce,o mangaiere,un alint,un gest,un pas,orice respiratie,o privire,un raspuns sau chiar…o simpla prezenta…e de nepretuit si in momentul tau de nevoie absoluta devine o dependenta.Un drog pe care te zbati sa-l procure de la fiecare in parte care iti poate crea acea siguranta,acea descatusare,acea relaxare sufleteasca dupa care tanjesti cu atata ardoare.
Ai plati cu toate acele masini care iti aduc faima si cu toate rochiile care iti aduc priviri.
Ai plati cu toata visteria pentru o gluma spusa de cineva care ti-a desclestat gura si te-a facut sa zambesti.
Imagineaza-ti doar toate aceste “fantasme” de nepretuit.Indrazneste sa le oferi si accepta-le in egala masura.Fii dincolo de limite.

Niciun comentariu: